Shikoni filmin e shkurter "Kulla e Sahatit"

Film nga Arzana Kraja (Skenari dhe Regjia).
Luajne: Luan Jaha, Leze Qena, Igballe Qena, Besnik Krapi, Selman Jusufi, Ahmet Spahiu, Sylejman Lokaj, Luan Kryeziu, Xhevdet Doda
Narratori: Bislim Mucaj
Drejtor Fotografie: Fitim Shala
Kostumografia: Vesa Kraja
Skenografia: Petrit Bakalli
Muzika: Trimor Dhomi
Montazhi: Faton Hasani
Ndricimi: Lul Bejta
Toni : Pellumb Ballata
Audio Perpunimi: Labinot Krasniqi


Prodhuar nga Puntoria Kreative Isstra