VERA ANDRRON DETIN

 

"Vera andrron detin" eshte nje film i metrazhit te gjate nga Kaltrina Krasniqi, skenari nga Doruntina Basha.

Luajne: Teuta Ajdini, Alketa Sylaj, Astrit Kabashi, Refet Abazi, Armend Baloku, Xhevat Qorraj, Aurita Agushi, Arona Zyberi, Vjosa Abazi, Ernest Malazogu, etj.

 

Prodhuar nga Shkumbin Istrefi (Isstra Creative Factory)

Koproducente: Ognen Antov (Dream Factory), Dionis Papadhimitri (Papadhimitri Production), Ikone Studio.

Ky film eshte mbeshtetur financiarisht nga QKK (Qendra Kinematografike e Kosoves), Agensia e Filmit e Maqedonise se Veriut, QKK (Qendra Kinematografike Kombetare) dhe Komuna e Prishtines.